Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски: В интерес на Русия е да разпали война в Близкия изток

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога сподели през днешния ден в ежедневното си видеообръщение, че е в полза на Русия да разпали война в Близкия изток, с цел да отслаби световното единение, оповестява Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 117
" Въз основа на наличната информация - доста достоверна информация - е в полза на Русия да разпали война в Близкия изток, с цел да сътвори нов източник на болежка и страдалчество, който би отслабил световното единение, би посял разделяне и би оказал помощ на Москва да подкопае свободата в Европа ", сподели Зеленски.

Украинският президент уточни, че съветските пропагандатори " злорадстват " по отношение на събитията и че Иран, който той разказа като съдружник на Москва, намерено поддържа тези, които нападнаха Израел.

" Всичко това съставлява доста по-голяма опасност, в сравнение с светът сега може да си показа ", сподели Зеленски.

" И ние знаем по какъв начин да се оправим с тази опасност. Подготвяме нужните ограничения. Най-важното, застъпваме се за нуждата от оптимално световно единение ", добави украинският президент.

Зеленски в телефонен диалог през вчерашния ден с израелския министър председател Бенямин Нетаняху сподели, че Украйна е " солидарна с Израел, който е обект на безсрамна и широкомащабна офанзива ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР